Intelligens fűtőfólia

 

Harmadik generációs fűtőfólia

Harmadik generációs intelligens fűtőfilm


Önszabályozó intelligens fűtőfólia

Önszabályozó/intelligens fűtőfilm

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2015 legnagyobb újítása a harmadik generációs intelligens fűtófólia A megnövekedett piaci igényeket tudja kielégíteni új termékünk. Ez korábbi típusokhoz képest még modernebb, és gazdaságosabb működést eredményezett.

A termék különleges technológiával, és speciális anyagok felhasználásával készült, ezért képes gazdaságosabban, kisebb energia felhasználással működni korábbi más fűtőfóliákhoz képest.

Legfőbb tulajdonsága az új infra fóliának, hogy önszabályozó tulajdonsággal rendelkezik. Korábbi termékeknél padlófűtés esetén 4-5 cm légrést kellett biztosítani a padló és a bútorok között (ennek hiányában magas hőmérséklet keletkezik, ami a padló és berendezési tárgyak rövidebb élettartamához vezet). A harmadik generáció esetében ez nem szükséges.

 

Az új, harmadik  generációs fűtőfilm vastagsága: 0,338 mm

Teljesítménye: 240 w/m2

Gazdaságosság korábbi fűtőfóliához képest: 25 %

Felhasználási terület:

  • padlófűtés (laminált parketta, linoleum, hidegburkolat, hajópadló, OSB lap)
  • falfűtés (gipszkarton, faliszőnyeg, lambéria)
  • mennyezetfűtés (gipszkarton föé)

 
Egyedi fűtés vagy kiegészítő fűtés

 

                                    Intelligens tulajdonság bemutatása


 

Miért válasszam a harmadik generációs intelligens fűtőfilmet?

 

Energia fogyasztás 130 w/m2
fűtőfilm
220 w/m2
fűtőfilm
Harmadik generációs
intelligens fűtőfilm
Mekkora a túlmelegedés
veszélye?
Alacsonyabb Magas NINCS túlmelegedés veszélye
Energiafogyasztás Emelkedik a hőmérséklet?
Nincs változás az áramfogyasztásban
Emelkedik a hőmérséklet?
Nincs változás az áramfogyasztásban
A hőmérséklet emelkedik!
Csökkentett energiafogyasztás

 

 Fűtőfilmek közötti különbség

ajanlatot kerek

 

Fűtőfólia felhasználási lehetőségek:

 

Korábbi referenciáink itt.

Fűtőfilmek teljesítményének, felfűtési idejének bemutatása videóban

 

 

Ajánlat kérés fűtésre

Infrafűtés Ajanlat kérés

Kísérlet intelligens fűtőfólia és nem intelligens fűtőfilm

A kísérlet során egy 10 cm-es hungarocellt fektettünk a fűtőfóliákra merőlegesen, ezzel szimulálva mi történik, ha az energia megreked, nem tud tovább haladni.

A képeken jól látszik, hogy az első generációs csíkos fólia, szinte teljesen megolvadt, tönkre ment. A felgyülemlett energia következtében, megemelkedett a hőmérséklet a fólia és a hungarocell között annyira, hogy olvadás lépett fel.

A harmadik generációs fűtőfólia, ezt a helyzetet könnyen kezelte. Ahogy a hőmérséklet elkezdett emelkedni, a teljesítményét ezeken a felületeken lecsökkentette.

 

infra folia kiserlet 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sérült infra fűtőfólia

Sérült infra fűtőfólia

Kérjen ajánlatot intelligens fűtőfóliára MOST !

Kollár Norbert vagyok, egy kiskereskedelmi családi cégnél dolgozom. Gyakran szóba jött az elmúlt évben, hogyan tudnánk hatékonyabbá tenni családi házunk felmelegítését, melegen tartását, engem pedig kezdettől fogva vonzott a fűtőfóliák használatának lehetősége. Végül emellett döntöttünk, amit azóta sem bántunk meg. Fűtés korszerűsítéshez csak az infrafűtést ajánljuk!”

Hogyan tudnánk hatékonyabbá tenni családi házunk felmelegítését?

Bíró Péter vagyok, egy klímatechnikával foglalkozó társaságot vezetek. A hűtésnek mondhatni szakértője vagyok, a fűtéssel kapcsolatban viszont segítség kellett: le szerettem volna cserélni a házunk elöregedett, gazdaságtalan radiátoros rendszerét. Először eléggé elzárkóztam az infrafűtéstől, de némi utánajárás után teljesen megváltozott a véleményem. Örülök a döntésemnek, azt javaslom, mindenki tegyen hasonlóan, aki ’veterán fűtéssel’ küzd.”

Eléggé elzárkóztam az infrafűtéstől, de …

Nemes Dorottya vagyok, tanárnőként dolgozom Pest megyében. Mivel gyermekem asztmás és különböző allergiáktól is szenved, égető probléma volt a házba évtizedekkel ezelőtt beszerelt padlófűtés cseréje. Légtisztító hatása és egészségügyi előnyei miatt döntöttünk a fűtőfóliák mellett. Mindkettőnk közérzete sokkal jobb lett, mióta ez a rendszer működik nálunk.”

Gyermekem asztmás és különböző allergiáktól is szenved

„Köszönöm szépen a cégüknek a széleskörű felvilágosítást, kedvező árakat, gyors beszerelést és folyamatos segítséget. Még nagyon új nekem ez a módszer, de tudom, hogy bizalommal fordulhatok Önökhöz bármilyen problémával. Bízom benne, hogy a fűtésszámla is meghálálja a felújítást.”

Tóth Károly

Kedvező árak, gyors beszerelés és folyamatos segítség

„Sokat olvastunk és hallottunk az infrafűtésről, fűtőfóliákról, régóta érdekelte a családot ez a lehetőség, de csak néhány hónapja jutottunk el odáig, hogy beszerezhessük és használhassuk. Beváltotta a hozzá fűzött reményeket, nagyon kellemes meleget biztosít, és valóban jobb minőségű tőle a levegő!”

Kelemen Imre

Nagyon kellemes meleget biztosít

„Rendszeresen megjelenő penészesedés miatt döntöttünk úgy a párommal, hogy lecseréltetjük a meglévő padlófűtéses rendszert a lakásban. A pozitív eredményekre nem kellett sokáig várni.  Mindenképp jól jártunk az infrafűtéssel, sokkal korszerűbb és környezetkímélő.”

Péteri Valéria

Rendszeresen megjelenő penészesedés miatt

„Mindenfélét hall az ember a piacon újonnan meghódító fűtési technológiákról, szinte nem is tudja, hova, kihez forduljon zavarában. Hála az égnek, jól döntöttem, amikor Önöket kerestem fel igényfelmérés és a későbbi vásárlás, kivitelezés céljából. Készségesen segítenek, pontosan dolgoznak, a rendszer pedig kifogástalanul működik!”

Horváth Tibor

Hála az égnek, jól döntöttem, amikor Önöket kerestem fel

„Nagyon régóta szerettem volna belevágni a ház fűtésrendszerének korszerűsítésébe, hosszabb mérlegelés után döntöttem úgy, hogy a harmadik generációs fűtőfóliákat választom. Nagy megelégedésemre a technológiáról leírtak beigazolódtak: gyors beszerelési és beüzemelési idő, egyenletes meleg, takarékosság. Ajánlom mindenkinek!”

Magyar Vilmosné Edit

Nagy megelégedésemre a technológiáról leírtak beigazolódtak

„Bevallom, eleinte szkeptikus voltam a dologgal kapcsolatban (mint mindennel, ami különösen újszerűnek hirdeti magát), de mivel annyira rossz tapasztalataim voltak a régi típusú fűtéssel és eleve lakásfelújításon estünk át, úgy döntöttem, teszek egy próbát. Nem bántam meg, egy valóban innovatív megoldásról van szó.”

Veres Béla

 

Bevallom, eleinte szkeptikus voltam a dologgal kapcsolatban

„Mindenkinek ajánlanám a céget és a technológiát is: hamar kiderült, hogy hosszú távon megéri az árát és előnyös befektetés volt számunkra a fűtőfóliák beszereltetése. A technológia gazdaságosabb, modern, ráadásul sokkal kellemesebb érzetet nyújt, mint a hagyományos rendszerek fűtése. Többen is küszködnek porallergiával a családban, ezért nekik is nagy megkönnyebbülést jelent.”

Kerekes Lászlóné

Megéri az árát és előnyös befektetés volt

 

 

Leave Comment