Milyen felületekre lehet használni az intelligens fűtőfóliát?

Padlófűtés, mennyezetfűtés, falfűtés. Ha plafonra szerelik, előny lehet, hogy nem kell figyelni, hol vannak a bútorok.  De padlófűtésként is tökéletesen működik.

Hogy lehet, hogy a gázfűtésnél többször hatékonyabb az infra fűtés?

A hagyományos gázfűtésnél a levegőt fűtjük. Köztudott, hogy a levegő az egyik legjobb hőszigetelő, ezért is nehéz a levegőn keresztül hőt vezetni.

A gázfűtésnél az energia a következő képen csökken:

–          A gáz átalakul tűzzé

–          A tűz felmelegíti a hőcserélőt

–          A hőt átadjuk a radiátornak

–          A radiátor elkezdi felmelegíteni a levegőt

Referenciák

Több mint 2.000 sikeres telepítés Európa számos országában. Az elmúlt időszakban számos kihívással találkoztunk, amit sikeresen oldottunk meg. Infra Padlófűtés, mennyezetfűtés, falfűtés, kiegészítőfűtés vagy speciális fűtés.

Családi házak, üzletházak, irodák, gyárak, templomok.

Tekintsen meg pár referencia telepítést itt.

Hogy tudja a mennyezetfűtés felmelegíteni a padlót?

Ahogy a nap felmelegíti az utat, járdát, ugyan úgy melegíti fel a fűtőfólia a padlót.

Lehet telepíteni a fűtőfóliát hidegburkolat (járólap) alá?

Természetesen igen. A hidegburkolat és az intelligens fűtőfólia közé egy tároló réteget kell létrehozni, mert közvetlenül nem lehet ragasztani a fóliára. A sugárzás szárítja a ragasztót. A tároló réteg lehet 5 cm beton, vagy ennek helyettesítésére 1,5 cm száraz esztrich ( pl. Rigidur)

 

 

Mi történik ha a fóliát átszúrom, vágok rá egy lyukat?

Az egyedülálló technológia, lehetővé teszi a második generációs fűtőfóliánál a lyukasztást, vágást (pl villanykapcsoló, lefolyó…). Szigetelni kell a vágást, és a fólia tovább működik. Mi történik, ha átszúr egy vizes-rendszert, elektromos fűtőkábelt, vagy egy első generációs fűtőfilmet?

Mi a különbség a párhuzamos és a soros kötés között?

A második generációs fűtőfólia teljesítménye magasabb elődjénél ( 220-240 w/m2). Párhuzamos kötésnél maximális teljesítménnyel működik, kevesebb mennyiség szükséges a telepítésnél, sorba kötés esetén 1/4 a teljesítmény.

Alacsony fedés a telepítésnél?

Az alapterület 30-40 % os, fóliával történő fedése is jóval magasabb, mint a vizes rendszereknél használt csövek fedése.

Infrafűtés Ajánlatot kérek MOST

Az infrasugárzás nem veszélyes?

Az emberi szervezet is bocsát ki sugárzást, a fólia ugyan ebben a tartományban sugároz, így nagyon is optimális számunkra, egészséges. Csökkenti a hátfájást, elősegíti a sebek gyorsabb gyógyulását.

 

 

Milyen hullámhosszon sugároz a fólia?

5-10 mikrohulláma  kibocsátott sugárzás hossza. Az emberi test által kibocsátott sugárzás 9,4 mikrohullám. Legjobb az, ha ezen a hullámhosszon kapjuk mi is a sugárzást a természetből. A fólia ezen a hosszon bocsát ki infrasugarakat.

Mi a fűtőfilm hatótávolsága?

5-6 méter

Mi a fő alkotó eleme a infravörös fűtőfilmnek?

Szénszál és szénpaszta.

Saját telepítés

Nem lehetséges, csak minősített szerelő végezheti a telepítést. Nagyon fontos a garancia miatt, hogy szakszerű legyen a kivitelezés, ezzel garantálva a  hosszú élettartamot.

Milyen gyorsan melegszik fel az intelligens fűtőfólia más rendszerekhez képest?

Nagyon gyorsan. Egy hagyományos rendszernek kell 24-48 óra, mire megfelelően működő  állapotba kerül. A harmadik generációs fűtőfilm 3  perc alatt eléri a maximális teljesítményét, és negyed órán belül érezhető a kellemes meleg.

 

 

Egyébb alkatrészek

A legjobb anyagok – Hőtűkőr, bitumenes ragasztó, párazáró fólia, termosztát. Fontos a rendszer 100 %-os működéséhez.

Vezérlési lehetőségek

Korlátlan lehetőségek a cég által javasolt termosztátokkal. Az elektromos infrafűtés megadja  a lehetőséget központi vezérlésekkel való összehangolásra is.

Miben nyilvánul meg az antioxidációs hatása a fűtőfóliának?

A fűtőfólia anionokat hoz létre.  Nagyon egészséges, ha 1000-2000 anion van cm3-nyi levegőben. Nagyvárosokban ez a szám 200 körül van. Vízesés környékén akár 10.000 anion is található 1 cm3 levegőben, ettől érzünk jóleső frissességet.

A fólia létrehoz elektromágneses szmogot?

Ha az emberek sugárzásról hallanak, gyakran eszükbe jut az elektromágneses szmog. Ez akkor alakul ki, ha indukció képződik drótok közt, amikben elektromos áram folyik. Sokan gondolják, hogy a 2 rézszál közt elektromos szálak futnak. Ez azonban nincs így. A hagyományos rendszertől sokkal kevesebb drót szükséges a fólia működéséhez.

Penész kialakulása?

Az infrafűtés jótékony hatása közül az egyik, hogy megakadályozza a penész kialakulását a lakásban.

Infrafűtés ajánlatot kérek MOST

Kollár Norbert vagyok, egy kiskereskedelmi családi cégnél dolgozom. Gyakran szóba jött az elmúlt évben, hogyan tudnánk hatékonyabbá tenni családi házunk felmelegítését, melegen tartását, engem pedig kezdettől fogva vonzott a fűtőfóliák használatának lehetősége. Végül emellett döntöttünk, amit azóta sem bántunk meg. Fűtés korszerűsítéshez csak az infrafűtést ajánljuk!”

Hogyan tudnánk hatékonyabbá tenni családi házunk felmelegítését?

Bíró Péter vagyok, egy klímatechnikával foglalkozó társaságot vezetek. A hűtésnek mondhatni szakértője vagyok, a fűtéssel kapcsolatban viszont segítség kellett: le szerettem volna cserélni a házunk elöregedett, gazdaságtalan radiátoros rendszerét. Először eléggé elzárkóztam az infrafűtéstől, de némi utánajárás után teljesen megváltozott a véleményem. Örülök a döntésemnek, azt javaslom, mindenki tegyen hasonlóan, aki ’veterán fűtéssel’ küzd.”

Eléggé elzárkóztam az infrafűtéstől, de …

Nemes Dorottya vagyok, tanárnőként dolgozom Pest megyében. Mivel gyermekem asztmás és különböző allergiáktól is szenved, égető probléma volt a házba évtizedekkel ezelőtt beszerelt padlófűtés cseréje. Légtisztító hatása és egészségügyi előnyei miatt döntöttünk a fűtőfóliák mellett. Mindkettőnk közérzete sokkal jobb lett, mióta ez a rendszer működik nálunk.”

Gyermekem asztmás és különböző allergiáktól is szenved

„Köszönöm szépen a cégüknek a széleskörű felvilágosítást, kedvező árakat, gyors beszerelést és folyamatos segítséget. Még nagyon új nekem ez a módszer, de tudom, hogy bizalommal fordulhatok Önökhöz bármilyen problémával. Bízom benne, hogy a fűtésszámla is meghálálja a felújítást.”

Tóth Károly

Kedvező árak, gyors beszerelés és folyamatos segítség

„Sokat olvastunk és hallottunk az infrafűtésről, fűtőfóliákról, régóta érdekelte a családot ez a lehetőség, de csak néhány hónapja jutottunk el odáig, hogy beszerezhessük és használhassuk. Beváltotta a hozzá fűzött reményeket, nagyon kellemes meleget biztosít, és valóban jobb minőségű tőle a levegő!”

Kelemen Imre

Nagyon kellemes meleget biztosít

„Rendszeresen megjelenő penészesedés miatt döntöttünk úgy a párommal, hogy lecseréltetjük a meglévő padlófűtéses rendszert a lakásban. A pozitív eredményekre nem kellett sokáig várni.  Mindenképp jól jártunk az infrafűtéssel, sokkal korszerűbb és környezetkímélő.”

Péteri Valéria

Rendszeresen megjelenő penészesedés miatt

„Mindenfélét hall az ember a piacon újonnan meghódító fűtési technológiákról, szinte nem is tudja, hova, kihez forduljon zavarában. Hála az égnek, jól döntöttem, amikor Önöket kerestem fel igényfelmérés és a későbbi vásárlás, kivitelezés céljából. Készségesen segítenek, pontosan dolgoznak, a rendszer pedig kifogástalanul működik!”

Horváth Tibor

Hála az égnek, jól döntöttem, amikor Önöket kerestem fel

„Nagyon régóta szerettem volna belevágni a ház fűtésrendszerének korszerűsítésébe, hosszabb mérlegelés után döntöttem úgy, hogy a harmadik generációs fűtőfóliákat választom. Nagy megelégedésemre a technológiáról leírtak beigazolódtak: gyors beszerelési és beüzemelési idő, egyenletes meleg, takarékosság. Ajánlom mindenkinek!”

Magyar Vilmosné Edit

Nagy megelégedésemre a technológiáról leírtak beigazolódtak

„Bevallom, eleinte szkeptikus voltam a dologgal kapcsolatban (mint mindennel, ami különösen újszerűnek hirdeti magát), de mivel annyira rossz tapasztalataim voltak a régi típusú fűtéssel és eleve lakásfelújításon estünk át, úgy döntöttem, teszek egy próbát. Nem bántam meg, egy valóban innovatív megoldásról van szó.”

Veres Béla

 

Bevallom, eleinte szkeptikus voltam a dologgal kapcsolatban

„Mindenkinek ajánlanám a céget és a technológiát is: hamar kiderült, hogy hosszú távon megéri az árát és előnyös befektetés volt számunkra a fűtőfóliák beszereltetése. A technológia gazdaságosabb, modern, ráadásul sokkal kellemesebb érzetet nyújt, mint a hagyományos rendszerek fűtése. Többen is küszködnek porallergiával a családban, ezért nekik is nagy megkönnyebbülést jelent.”

Kerekes Lászlóné

Megéri az árát és előnyös befektetés volt
Leave Comment