Dolgozzon velünk – Heatflow – Egészséges meleg

 

Partnereket keresünk Magyarország egész területén. Viszonteladói hálózatot építünk ki minden megyében, nagyobb városban. Célunk, megismertetni az embereket, ezzel az egyedülálló egészséges fűtési lehetőséggel. Spóroljunk energiát, figyeljünk oda bolygónkra.

Legyen padlófűtés, mennyezetfűtés, falfűtés vagy kiegészítőfűtés a Heatflow-al számolni kell.

Értékesítő / Területi képviselő

Elvárásunk:

 • Szorgalom
 • Céltudatosság
 • Felelősség tudat
 • Elhivatottság

Kínálunk:

 • Versenyképes fizetés
 • Piac képes termék
 • Fiatalos, dinamikus cspat

Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődését

Küldjön nekünk egy e-mailt a [email protected] címre, csatolja önéletrajzát és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot.

zastupce
projektant

Tervezőmérnök

Elvárásunk:

 • Tervezői végzettség.
Képzésünket követően, mutassa be ezt a forradalmian új, kényelmes, gazdaságos fűtési rendszert.

Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődését

Várjuk levelét a [email protected] címre.

Kereskedő / építőanyag kereskedő

Használja ki piaci előnyét, bővítse termék kínálatát, adjon ügyfelének még egy lehetőséget, hogy Öntől vásároljon. Kedvező beruházás, alacsony üzemeltetési költség, egészséges meleg jellemzi azt a fűtési rendszert.

Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődését

Várjuk levelét a [email protected] címre.

zivnost
elektrikar1

Villanyszerelő

Elvárásunk:

 • Villanyszerelő végzettség
 • Precizitás
 • Céltudatosság
 • Munkájára igényes
 • Határidőben pontos

Kínálunk:

 • Heatflow fűtési rendszer megismertetése
 • Telepítéshez szükséges tanfolyam
 • Teljesítmény arányos juttatás

Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődését

Várjuk levelét a [email protected] címre.

Építőipari kivitelező

Elvárásunk:

 • Igényesség a munkában
 • Pontosság a kivitelezésben
 • Megbízhatóság

Kínálunk:

 • Új fűtési rendszer megismertetése
 • Értékesítéshez / kivitelezéshez megfelelő képzések
 • Versenyképes termék
 • Megbízható vállalati háttér

Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődését

Várjuk levelét a [email protected] címre.

podlahovky1

Kollár Norbert vagyok, egy kiskereskedelmi családi cégnél dolgozom. Gyakran szóba jött az elmúlt évben, hogyan tudnánk hatékonyabbá tenni családi házunk felmelegítését, melegen tartását, engem pedig kezdettől fogva vonzott a fűtőfóliák használatának lehetősége. Végül emellett döntöttünk, amit azóta sem bántunk meg. Fűtés korszerűsítéshez csak az infrafűtést ajánljuk!”

Hogyan tudnánk hatékonyabbá tenni családi házunk felmelegítését?

Bíró Péter vagyok, egy klímatechnikával foglalkozó társaságot vezetek. A hűtésnek mondhatni szakértője vagyok, a fűtéssel kapcsolatban viszont segítség kellett: le szerettem volna cserélni a házunk elöregedett, gazdaságtalan radiátoros rendszerét. Először eléggé elzárkóztam az infrafűtéstől, de némi utánajárás után teljesen megváltozott a véleményem. Örülök a döntésemnek, azt javaslom, mindenki tegyen hasonlóan, aki ’veterán fűtéssel’ küzd.”

Eléggé elzárkóztam az infrafűtéstől, de …

Nemes Dorottya vagyok, tanárnőként dolgozom Pest megyében. Mivel gyermekem asztmás és különböző allergiáktól is szenved, égető probléma volt a házba évtizedekkel ezelőtt beszerelt padlófűtés cseréje. Légtisztító hatása és egészségügyi előnyei miatt döntöttünk a fűtőfóliák mellett. Mindkettőnk közérzete sokkal jobb lett, mióta ez a rendszer működik nálunk.”

Gyermekem asztmás és különböző allergiáktól is szenved

„Köszönöm szépen a cégüknek a széleskörű felvilágosítást, kedvező árakat, gyors beszerelést és folyamatos segítséget. Még nagyon új nekem ez a módszer, de tudom, hogy bizalommal fordulhatok Önökhöz bármilyen problémával. Bízom benne, hogy a fűtésszámla is meghálálja a felújítást.”

Tóth Károly

Kedvező árak, gyors beszerelés és folyamatos segítség

„Sokat olvastunk és hallottunk az infrafűtésről, fűtőfóliákról, régóta érdekelte a családot ez a lehetőség, de csak néhány hónapja jutottunk el odáig, hogy beszerezhessük és használhassuk. Beváltotta a hozzá fűzött reményeket, nagyon kellemes meleget biztosít, és valóban jobb minőségű tőle a levegő!”

Kelemen Imre

Nagyon kellemes meleget biztosít

„Rendszeresen megjelenő penészesedés miatt döntöttünk úgy a párommal, hogy lecseréltetjük a meglévő padlófűtéses rendszert a lakásban. A pozitív eredményekre nem kellett sokáig várni.  Mindenképp jól jártunk az infrafűtéssel, sokkal korszerűbb és környezetkímélő.”

Péteri Valéria

Rendszeresen megjelenő penészesedés miatt

„Mindenfélét hall az ember a piacon újonnan meghódító fűtési technológiákról, szinte nem is tudja, hova, kihez forduljon zavarában. Hála az égnek, jól döntöttem, amikor Önöket kerestem fel igényfelmérés és a későbbi vásárlás, kivitelezés céljából. Készségesen segítenek, pontosan dolgoznak, a rendszer pedig kifogástalanul működik!”

Horváth Tibor

Hála az égnek, jól döntöttem, amikor Önöket kerestem fel

„Nagyon régóta szerettem volna belevágni a ház fűtésrendszerének korszerűsítésébe, hosszabb mérlegelés után döntöttem úgy, hogy a harmadik generációs fűtőfóliákat választom. Nagy megelégedésemre a technológiáról leírtak beigazolódtak: gyors beszerelési és beüzemelési idő, egyenletes meleg, takarékosság. Ajánlom mindenkinek!”

Magyar Vilmosné Edit

Nagy megelégedésemre a technológiáról leírtak beigazolódtak

„Bevallom, eleinte szkeptikus voltam a dologgal kapcsolatban (mint mindennel, ami különösen újszerűnek hirdeti magát), de mivel annyira rossz tapasztalataim voltak a régi típusú fűtéssel és eleve lakásfelújításon estünk át, úgy döntöttem, teszek egy próbát. Nem bántam meg, egy valóban innovatív megoldásról van szó.”

Veres Béla

 

Bevallom, eleinte szkeptikus voltam a dologgal kapcsolatban

„Mindenkinek ajánlanám a céget és a technológiát is: hamar kiderült, hogy hosszú távon megéri az árát és előnyös befektetés volt számunkra a fűtőfóliák beszereltetése. A technológia gazdaságosabb, modern, ráadásul sokkal kellemesebb érzetet nyújt, mint a hagyományos rendszerek fűtése. Többen is küszködnek porallergiával a családban, ezért nekik is nagy megkönnyebbülést jelent.”

Kerekes Lászlóné

Megéri az árát és előnyös befektetés volt
Leave Comment